Domain regisztráció

A domain regisztráció a folyamat, amely során egy domain nevet lefoglalunk és használatba veszünk egy meghatározott időszakra. A domain regisztráció során fontos szempont, hogy milyen domain végződést választunk.Például, ha egy magyar weboldalt szeretnénk létrehozni, akkor érdemes a .hu végződést választani, mert ez mutatja, hogy a weboldal Magyarországhoz kapcsolódik, és így könnyebben megtalálható a magyarországi keresésben is.

Webtárhely

A webtárhely egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy egy weboldal vagy webalkalmazás elérhető legyen az interneten. A webtárhely-szolgáltató egy olyan cég, amely a szerverein tárolja a weboldalak fájljait, és biztosítja a kapcsolatot a böngészők és a szerverek között. A webtárhely – hosziting szolgáltatás igénybevételének előnyei közé tartozik, hogy nem kell saját szervereket üzemeltetni, karbantartani, valamint hogy a weboldal gyorsabban és biztonságosabban elérhető legyen a világ bármely pontjáról.

Íratkozzon fel hírlevelünkre

Érdeklik az újdonságok? Ne habozzon csatlakozzon

Fejlesztés, üzemeltetés


Az informatikai fejlesztés, üzemeltetés és rendszergazdai szolgáltatás olyan tevékenységek, amelyek a számítógépes rendszerek és hálózatok megtervezését, kivitelezését, karbantartását és felügyeletét foglalják magukban. 

Fejlesztés

Az informatikai fejlesztés a számítógépes rendszerek és alkalmazások tervezésének, kivitelezésének és karbantartásának folyamata. Az informatikai fejlesztés több szakaszból áll: elemzés, a tervezés, a programozás, a tesztelés és a telepítés. Az informatikai fejlesztéseink sirán figyelembe vesszük a megrendelő igényei mellett a költségeket, az időt, az erőforrásokat és a biztonsági kockázatokat.

Üzemeltetés

Számítógépes rendszerek és hálózatok működésének biztosítása, felügyelete és karbantartása a megrendelő telephelyén, és homeoffice rendszer kialakítása. Üzemeltetés feladatai közé tartozik többek között a hardver- és szoftver tanácsadás, beszerzés, telepítés, frissítés, konfigurálás, hibaelhárítás, adatmentés, vírusvédelem, tűzfalkezelés, felhasználói támogatás és az alapszintű oktatás.

Rendszergazda

Szervereinek és informatikai rendszereinek karbantartása és optimalizálása fontos feladat, amelyet szakértő csapatunk végez.  Szolgáltatásunk magában foglalja a naprakész üzemeltetést, a rendszeres biztonsági mentést, a hibák és problémák gyors megoldását. Szolgáltatásaink révén továbbá csökkentheti üzemeltetési költségeit, növelheti rugalmasságát és rendszerei megbízható működését.

Kapcsolat felvétel!